Connies Creative Car Concept

De CCCC maakt de stad schoner en leefbaarder.

Stadsverkeer in de hele wereld is hectisch en onvriendelijk. De stad is te vol, we hebben haast, ondervinden parkeerproblemen en zijn ongeduldig. Ontwerpster Connie Witteman komt met een innovatieve oplossing. Op basis van de bestaande Birò ontwierp ze een stijlvolle en hedendaagse Elektronische City Car waar iedere stadsbewoner vrolijker van wordt: Connie’s Creative Car Concept. Of kortweg de CCCC. Met dit charmante vervoermiddel horen problemen in het hedendaagse stadsverkeer tot het verleden. De ideale vervanging van de auto in de city.

De CCCC is verkrijgbaar in meerdere eigentijdse kleuren: compact van buiten en luxueus vormgegeven van binnen. Deze unieke elektronische city car is onder andere voorzien van luxe leder, stijlvolle velgen en comfortabele stoelverwarming.

Nooit parkeerproblemen omdat je ‘m overal kwijt kunt. De verbruikskosten zijn al even sympathiek: 100 kilometer rijplezier voor nog geen euro. Simpel opgeladen in het stopcontact. Onderweg geniet je van de stad. Want je hebt rondom vrij uitzicht door de transparante cabine. En andere weggebruikers? Die worden al even vrolijk van de aanstekelijke looks van de CCCC’s.

Over Connie Witteman

Entrepeneur Cornelia Witteman is Creative Director en drijvende kracht achter CCCC: Connie’s Creative Car Concept.

Met een volstrekt eigen signatuur presenteert ze een serie unieke electronic city cars, compacte vervoersmiddelen die stedelijke problemen als verkeersdrukte en CO2-uitstootver achter zich laten.

Alle 7 uitvoeringen zijn kwalitatief van het allerhoogste niveau en het comfort is ongeëvenaard. Daarnaast zijn alle modellen met de hand vervaardigd en om die reden al uniek.

Elke model heeft een specifieke kleur met matching lederen bekleding en comfortabele stoelverwarming. Kortom alles wat je maar kunt wensen voor optimaal rijplezier in de stad.

Brighten up the city